00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Medikus Help - Zena centar (Medikus Help - Woman center)

  • Company introduction:Во нашиот Жена Центар, во пријатна и топла атмосфера, со асистенција на обучен кадар, жената ќе може да го проба и точно да го одбере потребното помагало. Екстерни градни протези , ортопедски градници, ортопедски костими за капење, ракавици за лимфедема, перики, турбани, чешли и др. Единствено во Македонија, на голема радост на жените - сѐ на едно место, во Жена центарот на Медикус Хелп. Нашата цел е да посветиме должно внимание на потребите на жената, да поразговараме за можностите, да го одбереме потребното помагало. Искрено се надеваме дека ќе дадеме мал удел во враќањето на самодовербата и ќе бидеме причина за насмевка на лицето.
  • Contact Person Name:Радмила
  • Address:Бел Камен 7
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:++38970346443
  • Telephone #:02/3130015
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete62.50%
Number of products101
Member since20 Jul, 2012
Last activity13:44:14 , 11 Apr, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance