00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Kupi od doma

 • Company introduction:Купи Од Дома е млада компанија која за кратко време стана една од најголемите интернет продавници во Р. Македонија. Нудиме производи од различни категории и секогаш се трудиме да ги обезбедиме најповолните цени за нашите клиенти. Препознаени сме по нашата услуга која вклучува ВРАЌАЊЕ на парите доколку не Ви се допаѓа производот и достава за САМО НЕКОЛКУ ЧАСА доколку сте во Скопје.
 • Contact Person Name:Бојана
 • Address:Sava Kovachevic br.1, vlez 1, stan 2
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:075227744
 • Telephone #:02 2775 055
 • Fax #:///
 • Year registered:2014
 • Total employees:6
 • Anual sales:0
 • Export percentage:0
 • Geo Location:Show
follow this companycontact sellerall products
Rating:
4.8 of 5.0 (4 ratings total)

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete84.38%
Follows4
Number of products516
Member since25 Nov, 2015
Last activity13:28:46 , 24 Nov, 2017
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance