00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Интер Мебел

  • Company introduction:Интер Мебел е компанија основана во 2001 година, со јасна цел, мисија и визија, производство, продажба и дистрибуција на гарнитури (софи) со двојна функција, за седење и спиење, кревети и француски лежаи задоволувајќи ги највисоките светски стандарди, користејќи ги најквалитетните сертифицирани материјали преку процес на дизајнирање од стручни и едуцирани лица до исплатливо решеније за удобност и функционалност во домот. Наша цел е да ви обезбедиме највисока удобност притоа заштедувајќи го секој сантиметар од вашиот простор.
  • Contact Person Name:Интер мебел
  • Address:с.Дабиле 2
  • Post Code:2400
  • City:Strumica , Macedonia
  • Telephone #:034 346858
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete62.50%
Number of products6
Member since24 Apr, 2017
Last activity00:15:03 , 29 Apr, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance