00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Bosch Електрични котли eTronic 7000

20%save

Bosch Електрични котли eTronic 7000

Address for delivery

First & Last Name (for delivery)
Telephone number for contact
Street
City
Notes for delivery
Price with VAT:

10000.0 MKD 8000 MKD
Quantity: -+

Delivery:
Payment:


* Delivery price is 400 MKD

Delivery within 1-2 work days. The price of delivery varies depending on the chosen method of delivery. Click on make an order to get the total price.

MarketKonekt guarantees a 100% protection for the buyers. If the product does not correspond to the presentation we offer a refund. Read more.


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:Карактеристики:
  -Лев приклучок - модел DUO L
  -Десен приклучок – модел DUO R
  -Eлктричен грејач со моќност од 2000 W
  -Tоплотниот изменувач со моќност од 5,5/6,2 KW
  -работен притисок: 8 бари
  -Изолација 18 мм
  -Бојлер:Стакло – керамика
  -Термометар
  -Заштитна магнезиумска анода
  -Сигурносен термостат
  -Неповратен вентил
  -Волумен: 80
  -Mодели: EC DUO L/R 80
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Germany
 • Warranty:2 years
 • оцени од корисници
  company profile

  Ventil Trade Internacional (Ventil trejd internacional)

  • Company introduction:Фирмата Вентил Трејд Интернационал дооел, е основана далечната 1998 година во Скопје, Македонија. Вентил Трејд Интернационал се занимава со трговија, инжинеринг и проектирање од областа на греење, водовод, климатизација, индустрски програм на сите видови вентили и цевки и соларни системи. Вентил Трејд Интернационал е ексклузивен претставник на повеке светски Брендови за Македонија. Нашата фирма организира редовна едукација на вработените, монтерите за централно греење и нашите деловни партнери. Ние сме редовни учесници на најголемиот саем Технома во Македонија. Фирмата поседува сопствени деловни простории, сопствен магацин и три товарни возила за транспорт на производи. Сите наши производи поседуваат атести за квалитет од европско потекло и мегународна гаранција. Единствено наше мото е задоволни корисници и топли домови.
  • Contact Person Name:Ема
  • Address:Првомајска б.б.
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022700210
  • Fax #:022700212
  • Geo Location:Show  02/3177-888

  shopping assistance