Pellete Stoves

Pellete Stoves

 • Product Description : Еkoloski termo kamini na peleti od 6 kw 8 kw 10 km 18 kw 23 kw 35 kw imA VIDONI NA KAMINI KOJ SE NA TOPOL VOZDUH I KOTLOVI NA PARNO
 • Availability : In Stock
 • Company : MB Systems
 • Place of Origin : EU
 • Warranty : 2 years
 • Retail Price - VAT Included : Get Latest Price

COMPANY PROFILE

MB Systems

 • Company introduction : prodazba na kamini I kotlovi na Peleti sekakov bid na klimatizacija Klima uredi ventilacija greenje I Niven ovlasten servis Za izvedba I monatza
 • Contact Person Name : Анета
 • Membership type : Free membership
 • Address : A babata 8
 • Post Code : 1000
 • city : Skopje , Macedonia
 • Cell Phone # : 070 570 037
 • Telephone # : 02-3-119-710
 • Fax # : -----------
 • Geo Location : Show

SIMILAR PRODUCTS IN MACEDONIA

Find the product that you need
Solara
Печката Solara е со моќност од 6KW и е дополнета со систем за дување на топол воздух. Претставува идеално решение за загревање на површини до 60м2 и е навистина економична. гаранцијата на печките изнесува 2 години, а гаранција на вградената електроника е 1 година. За печките е обезбеден и редовен сервис, кој ви е на расплагање во текот на целата година.
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ Pelling
Топловодниот котел "Pelling" e компактен,модерен, технолошки напреден и автоматски котел на пелети за загревање на куќи, станбени и индустриски објекти. Врвната конструкцуја и дизајнот како и управувањето со процесот на производство и целокупното функционирање на котлите се докажани со ISO 9001-2008 сертификатот издаден од TUV-THURINGEN и CE Сертификат. Модели: Pelling 25kW; Pelling 30kW, Pelling 40kW, Pelling 50kW, Pelling 75kW, Pelling 100kW. Котлите PELLING на фабриката THERMOFLUX се компактни, што ги издвојува од останатите котли на пазарот. Изработени се од квалитетен челичен котловски лим, а изолирани со тврдо пресувана минерална волна, со што се спречува непотребно оддавање на топлината. Котелот е тропромаен,со три високи промаи,со една главна централно поставена голема пламена цевка и радијално поставени повеке бројни пламени цевки (цевни изменувачи),а во цевните изменувачи се сместени спирални тубулатори кои овозможуваат максимално искористување на топлината од пламенот и гасовите кои се ослободуваат при согорувањето на пелетите, смалувајќи ја брзината и температурата на излезните гасови, а со самото тоа се намалува потрошувачката на енергенсот односно пелетите. Овие карактеристики на котелот PELLING обезбедуваат поголема искористивост во однос на класичните котли. Котлите се со модерен дизајн и најсовремена конструкција, со технологија на изработка на високо ниво и со вградена комплетна и неверојатно прецизна автоматика.Автоматската регулација овозможува откако котелот ќе ја достигне зададената температура, автоматски да се намали силата на греењето, и да се одржува еден постојан лесен оган, максимално штедејќи го енергенсот без непотребно трошење на пелетите. Со опаѓање на температурата регулациониот систем сам ја зголемува моќноста и догрејувањето на котелот. Значи, котелот постојано одржува константна температура во просториите кои ги загрева, и тоа толкава колку што пртходно му ја задал корисникот и во временски интервали (од-до) кои му се зададени и тоа со максимална заштеда. Има дневен и неделен тајмер со можност за задавање дури и до 4 различни временски интервали во текот на денот. Системот спрема зададените параметри и интензитет самостојно ја дозира количината на пелетите од резервоарот во ложиштето. Значителна улога во процесот на согорување на пелетите има и вградениот (усисен) вшмукувачки вентилатор, кој освен што го помага согорувањето, максимално ја спречува можноста од појава на "повратен пламен", а воедно ја издувува пепелта од согорените пелети во пепелникот кој е инкорпориран на дното од котелот. На оџакот од котелот има сонда која ја мери температурата на издувните гасови со што врши и дополнителна заштеда недозволувајќи да има непотребно губење на топлина низ оџакот.Количеството на формирана пепел од согорувањето на пелетите е минимално само 0,8-1% (8-10kg пепел на 1ton пелети), со што одржувањето на котелот е многу едноставно.Котлите имаат можност и за ложење на дрва со едноставно додавање на решетка за согорување на дрва и препрограмирање на автоматиката од програм пелети на програм дрва.
DAIKIN ALTHERMA SPLIT sistem za niski temperaturi
Овој модел е во СПЛИТ верзија.Составен е од надворешна и внатрешна единица.DC INVERTER технологијата ја прави оваа топлотна пумпа погодна за работа при екстремно ниски температури до -25С.Надворешната единица е достапна со капацитет од 6,7,11,14 и 16 kW.Внатрешната единица може да биде ѕидна и парапетна.Двете варјанти постојат во модел “само греење“( EKHVH*EKHBH*) или “ладење и греење„(EKHVX* EKHBX*)

-5%

DAIKIN INVERTER клима уред -FTXN-35 ...

 • Company : ICS Group
 • Retail Price - VAT Included : 39,900 MKD / 37,905 MKD

DAIKIN klima ured INVERTER FTXN50L/ ...

 • Company : ICS Group
 • Retail Price - VAT Included : 67,900 MKD

DAIKIN ALTHERMA SPLIT sistem za nis ...

 • Company : ICS Group
 • Retail Price - VAT Included : 270,600 MKD

Home Heaters on MarketKonekt.

SIMILAR PRODUCTS IN SRBIA

Find the product that you need
Air conditioners "LG"
ART COOL is designed as a work of art, with changeable images can easily and whenever you want to change the appearance of your air conditioner.
LG Art Cool Air Conditioner - C 12AHR
Modern look fits anywhere in the home or office A small detail of your design that will modernize your space. Loose pastel colors, modern texture and very thin appearance ART cool air conditioners companies are the answers to your unique personality and mood
Ardes ventilator AR585
Fan with wireless remote control

GAS FURNACE

-10%

Built-in oven GORENJE BO 1102AX

 • Company : Elbraco
 • Price VAT Included : 21,650 RSD / 19,485 RSD

Home Heaters on MarketKonekt.

SIMILAR PRODUCTS IN BULGARIA

Find the product that you need
Fan with water mist Bravissimo for home use
Cooling and humidification; lighting; Copper-aluminum engine; Fine grid; Adjustment of the slope; Oscillation 90 degrees; 3 speeds; Power [W] -50; Tank Capacity - 3 liters Moisturizing capacity - maximum 100 mL / hour; Base [cm] - 38; Dimensions [cm] - 45/38/125; Diameter - 16 "
-4%
Air cleaner Daikin MCK75J URURU
Daikin MCK75J URURU moisturizes and purifies the air in rooms up to 48 square meters standard height of 2.6 m model is portable, economical, with airflow 450 m3/hr. Effectively removes dry air, but by Flash Streamer technology is implemented fully purified and ionized air. Generate electrons moving at high speed and efficient break down odors and eliminates bacteria. There are two modes - turbo and economical. Has several filters (pre-filter, trickling filter, plasma ionizer, electrostatic filter, photocatalytic filter, deodorizing catalyst), which achieve a comfortable humidity and creates a fresh and friendly environment.

-4%

Air Conditioner Toshiba RAS-137-SKV ...


Home Heaters on MarketKonekt.

SIMILAR PRODUCTS IN ALBANIA

Find the product that you need
Lavapjate
De`Casa Lavapjatë inoksi S/S 304. 50x116cm
FSHESE DAEWOO RC-220
Kodi Neptun FS0266 Marka Deawoo Lloji i depozites se pluhurit Qese Kapaciteti i depozites (Litra) 2 litra Fuqia e motorrit (Watt) 1500 Watt Fuqia e thithjes (Watt) 220 Watt Tipi i filtrit Mikrofilter Gjatesia e kordonit (m) 5 Funksion larje JO Mbledhje e kordonit PO Ngjyra Verdhe/e zeze Pesha (kg) 4.1 kg Image Gallery N/A
Set PREMIERE CROM 3
MARKA:WMF KODI:WSSWMF1119916340 Set servisi 30 copë Premiere. Çelik Cromargan® Material i përpunuar i cilësisë së lartë: Rezistent ndaj gërvishtjeve. Patentë internacionale vetëm për WMF. Cilësi superiore Inoxi 18/10 Sipërfaqja nuk ndryshon pas shumë vitesh përdorimi, rezistent ndaj ndryshkut dhe e lashme në lavastovilje. Përmban: 6 Lugë, 6 Pirun, 6 Thika, 6 Lugë ëmbëlsire, 6 Pirun ëmbëlsire.

Ngrohes

 • Company : Megatech
 • Price VAT Included : 1 ALL

KONDICIONER BEKO

KONDICIONER BEKO


Home Heaters on MarketKonekt.
With MarketKonekt
buyers
 
choose products from 5,500 companies
 
you too can find
the product that you need
 

sellers
 
promote products
in front of many buyers at low cost
 
you too can sell more
 
 
 
1. register company
 
 
 
2. post product
 
 

 

With MarketKonekt we increased our contacts. People are calling, writing, asking questions, enquire and buy.

MarketKonekt expands opportunities, connects people, brings the market closer, and the crew of MarketKonekt is an endlessly wonderful team."

Ognenka Georgievska, Manager

TEHNO AUTO, Skopje


 
Contact us:
Tel. +389 (0)2 3177 888