00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Мојот прв лаптоп Hello Kitty

Мојот прв лаптоп Hello Kitty

Address for delivery

First & Last Name (for delivery)
Telephone number for contact
Street
City
Notes for delivery
Price with VAT:

1758 MKD
Quantity: -+

Delivery:
Payment:


* Delivery price is 130 MKD

Delivery within 1-2 work days. The price of delivery varies depending on the chosen method of delivery. Click on make an order to get the total price.

MarketKonekt guarantees a 100% protection for the buyers. If the product does not correspond to the presentation we offer a refund. Read more.


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:Едукативна играчка - детски лаптоп, со цел најдобро да го подготви детето за користење на вистински компјутер. Детето се учи на основите на говорот и математиката низ игра, со што учењето станува забавно.
  Исто така играчката свири музика и содржи игри кои помагаат кај детети да се развие универзалното рационално размислување.
  Лаптопот говори исправно словенечки, хрватскии српски јазик. Вкупно содржи 50 активности на 3 нивоа на тежина.

 • Availability:In Stock
 • оцени од корисници
  company profile

  Papiroti group

  • Contact Person Name:Papiroti
  • Address:М.Т.Гологанов 132-а
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02 3220640
  • Fax #:02 3135344
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:1.758 MKD

  Мојот прв лаптоп WINX
  070/287-777

  shopping assistance