RETIN ACTIVE - useful dietary supplement for the eyes

RETIN ACTIVE - useful dietary supplement for the eyes

 • Product Description : Диететски додаток корисен за добросостојба на очите. Се препорачува кај намален вид, носење на леќи и очила, константна работа на компјутер, дегенерација на ретината. Содржи 15мг лутеин, зеаксантин, витамини А, Ц, Е и екстракт од боровинка. УПОТРЕБА: 1 капсула дневно. ПАКУВАЊЕ: 20 капсули во блистер.
 • Availability : Contact
 • Company : Medikus
 • Retail Price - VAT Included : Get Latest Price

COMPANY PROFILE

Medikus

 • Company introduction : MEDICUS is a company working in the field of pharmacy. Our main business is the import and distribution of dietary supplements and other products in the field of pharmacy.
 • Contact Person Name : Оливера
 • Membership type : KonektPLUS 12
 • Address : бул.Партизански Одреди 121-2/4
 • Post Code : 1000
 • city : Skopje , Macedonia
 • Telephone # : 022031513
 • Fax # : 022031513
 • Geo Location : Show

SIMILAR PRODUCTS IN MACEDONIA

Find the product that you need
Citrolinea Max for beauty and slim line
Citrolinea Max од ESI е диететски додаток од растителни екстракти од портокал, гуарана, кола, зелен чај и Л-карнитин, корисен за контрола на телесната тежина. Здружена со нискокалорична диета и физичка активност го забрзува метаболизмот и стимулира топење на маснотиите претварајќи ги во енергија. Употреба: 2 таблети дневно. Пакување: 40 таблети
Specialized dermatological examination
Дерматоскопија на пигментни лезии (проста и дигитална). Рано откривање на кожен карцином; мала електрохирургија на лезиис криотерапија / криохирургија на израстоци, преканцерозни и канцерозни лезии (базалиом, спиналиом, кератози, др.); кожна биопсија; трихолошки преглед на косата со дермоскоп; третман на кожна рана (варикозни улкуси и други рани); медицинска козметологија; апликација на парентерална и инфузиона терапија.
Dry ice
Сувиот мраз е јаглероден диоксид во цврста агрегатна состојба на температура од -79оС. Сувиот мраз се произведува од течен јаглерод диоксид при контролирани услови во специјлано конструирани машини. При овој процес прво настанува сув снег, а потоа со компресија и сув мраз, кој се пресува низ “extruder” плоча, и така се добива производ со различни димензии. - ИСПОРАКА: - Сувиот мраз се испорачува во облик на пелети ( долгнавести валци), со пречник 3 mm или 16 mm. Или во облик на блок димензии 25 cm x 25 cm x 40 cm, со просечна тежина околу 25 kg. - УПОТРЕБА: Сувиот мраз има широка палета на употреба од ладење на храната и пијалоците во кетеринг услугите, транспорт на крв, крвна плазма и органи на ниски температури, па се до чистење и одмастување на различни површини по методот на Dry Ice Blasting. - TРАНСПОРТ: Пакувањето и транспортот на сувиот мраз се врши во специјално изработени и изолирани контејнери за чување, во кои доаѓа до минимално губење од масата на сувиот мраз кое изнесува од 4-6 % дневно. Постојат различни димензии и конструкции на контејнери за 40 kg, 200 kg, или 320 kg. на сув мраз.

Алое Вера Сок

IMMUNILFLOR JUNIOR syrup

ALOE VERA juice 1000m. with NONI

PROPOLAID PROPOLURTO capsules


Food Supplements on MarketKonekt.

SIMILAR PRODUCTS IN SRBIA

Find the product that you need
Proteins Hyper Whey / 2,27 kg
Basic features - A formula with a small percentage of carbohydrates - Anabolic and anticatabolic effect - Accelerated protein synthesis - Shortened recovery time - Extremely tasty protein shake - The best possible amino acid profile - Loss of body weight
Preparation for the vision OcuGuard Plus With Lutein / 60 capsules
OcuGuard Caps formula is designed to protect eye health , aid in the treatment and prevention of the occurrence of eye disease. It's a multivitamin - antioxidant supplement that contains all the necessary ingredients that are beneficial as a preventive tool and support for eye diseases . OcuGuard Plus provides a special combination of micronutrients essential for eye health : vitamins A , C, E and B -2, bioflavonoids , amino acid N- acetyl cysteine ​​, taurine and glutathione , including heliranog 25 mg Zinc (zinc picolinate ) per dose , selenium , chromium and blueberry extract . OcuGuard Plus With Lutein is improved formula enhanced antioxidant from the carotenoid family , Lutein , the most karetonoidu in fruits and vegetables , which is an integral part of the macula - the eye patches . Lutein contained in this product is extracted and refined from marigold protected patented process ( FloraGLO ® Marigold Flower Extract) . Recommended dosage: 2 capsules 2 times a day with breakfast and dinner.

Preparation for the vision OcuGuard ...

The product for power and energy - ...


Food Supplements on MarketKonekt.
With MarketKonekt
buyers
 
choose products from 5,500 companies
 
you too can find
the product that you need
 

sellers
 
promote products
in front of many buyers at low cost
 
you too can sell more
 
 
 
1. register company
 
 
 
2. post product
 
 

 

With MarketKonekt we increased our contacts. People are calling, writing, asking questions, enquire and buy.

MarketKonekt expands opportunities, connects people, brings the market closer, and the crew of MarketKonekt is an endlessly wonderful team."

Ognenka Georgievska, Manager

TEHNO AUTO, Skopje


 
Contact us:
Tel. +389 (0)2 3177 888