00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

New Years Cards

New Years Cards

Address for delivery

First & Last Name (for delivery)
Telephone number for contact
Street
City
Notes for delivery
Price with VAT:

1000 MKD
Quantity: -+

Delivery:
Payment:


* Free Delivery

Delivery within 1-2 work days. Free delivery for Macedonia.

MarketKonekt guarantees a 100% protection for the buyers. If the product does not correspond to the presentation we offer a refund. Read more.


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:Со секоја купена честитка, станувате и Вие златна рипка. Помагате да се исполни нечија желба и со тоа ни помагате на нас да им докажеме дека моќта на исполнетата желба е посилна од се.

  За секоја остварена нарачка/ донација, добивате Договор за писмен доказ за алокацијата на Вашите средства, не подоцна од 7 дена по извршената нарачка/ донација.

  Фондацијата за исполнување на желби на тешко болни деца “Златна рипка”- Скопје, и оваа година Ве повикува да бидеме хумани.
  Со секоја купена новогодишна честитка и помагате на фондацијата да ги исполни желбите на децата што се борат со тешките болести на одделот за онкологија при Детската клиника во Скопје.
  Одберете го Вашиот омилен дизајн, и не заборавајте да им посакате здравје на вашите најблиски, пријатели и соработници.
  Да бидеме хумани!
 • Availability:In Stock
 • оцени од корисници
  company profile

  Foundation Zlatna Ripka

  • Company introduction:Фондацијата за исполнување на желби на тешко болни деца “Златна Рипка”- Скопје е самостојна, доброволна, невладина и непрофитна организација. Целите и задачите на фондацијата се насочени кон збогатување на детското искуство со надеж, сила и радост. Преку донирани финансиски средства од компании, граѓани и институции, им ги остваруваме најголемите желби на децата кои боледуваат од тешки болести на возраст од 3 до 16 години. Сметаме дека остварувањето на нивните најголеми желби е многу важен сегмент од нивното лекување, бидејќи нуди надеж и верба за подобро утре. Ние, Фондацијата Златна Рипка, веруваме дека моќта на исполнетата желба е посилна од сè. Тимот на фондацијата вклучува и лиценциран психолог кој преку разговор и дружење со децата на Клиниката за дестки болести – оддел Онкологија, доаѓа до нивните најголеми желби, аспирации, идоли, а златната рипка им ги остварува. Желбите немаат граници и ќе ги поттикнат дечињата да размислуваат дека ништо на светот не е невозможно. Токму таа надеж и мисла за една остварена желба плус, е она што ќе ги насмее и што ќе овозможи полесно лекување. Универзитетската клиника за детски болести ја поддржува оваа иницијатива и своевремено смета дека овие хуманитарни активности се многу важен сегмент од лекувањето на децата на одделот на Онкологија, бидејќи будат надеж и верба во подобро утре и полесно справување со деновите поминати на клиниката, а и во својот дом.
  • Contact Person Name:Неда
  • Telephone #:02/3217646
  Retail Price - VAT Included:3.000 MKD

  New Years Cards

  Retail Price - VAT Included:2.000 MKD

  New Years Cards
  070/287-777

  shopping assistance