00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Сет дрвена масичка со столчиња


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Сет масичка со две столчиња Bistro HDW091+R
  Материјал: дрво
  Шифра: 98035/7
 • Availability:In Stock
 • company profile

  Alfi Technocenter

  • Company introduction:АЛФИ БИ КОМПАНИ е трговско друштво кое од 1992 година успешно се пласира и развива на домашниот и странскиот пазар преку пласман на повеќе од 35.000 производи, кои со својот квалитет и иновативност придонесуваат за нивна препознатливост кај широката категорија на потрошувачи. АЛФИ БИ КОМПАНИ, чија главна визија и цел е задоволување на најпребирливите купувачи, се стреми кон постојано зголемување на својот асортиман, квалитетот на производите, инвестирањето во човечки ресурси за квалитетна услуга и љубезен однос со купувачите, инвестирање во трговски капацитети за поголема комфорност на нашите ценети потрошувачи. Ориентираност кон постојано усовршување и модернизирање на своето работење по примерот на светските трговски центри, непосредно се стекнува со епитетот на еден од лидерите во својата област. АЛФИ БИ КОМПАНИ, своето идно работење се стреми да го насочи кон проширување на своите капацитети, поголем пласман на домашниот и странскиот пазар и поголема општествена и социјална вклученост.
  • Contact Person Name:Младен
  • Telephone #:031445210
  follow this companycontact sellerall products
  Rating:
  4.6 of 5.0 (5 ratings total)

  Retail Price - VAT Included:800 MKD

  масичка со две столчиња

  5%save
  Retail Price - VAT Included:29.990 MKD 28.490 MKD

  Сет гарнитура за седење
  070/287-777

  shopping assistance