00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Лежалка

7%save

Лежалка

6.990 MKD 6.490 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Стол/лежалка 76015М
  Димензии: 78 х 149 х 85 цм
  Може да издржи тежина до 100 кг
  Тежина на лежалката: 7.5 кг
  Дијаметар на ногарки: 28мм
  Материјал: метал, текстил
  Шифра: 82315/5
 • company profile

  Alfi Technocenter

  • Company introduction:АЛФИ БИ КОМПАНИ е трговско друштво кое од 1992 година успешно се пласира и развива на домашниот и странскиот пазар преку пласман на повеќе од 35.000 производи, кои со својот квалитет и иновативност придонесуваат за нивна препознатливост кај широката категорија на потрошувачи. АЛФИ БИ КОМПАНИ, чија главна визија и цел е задоволување на најпребирливите купувачи, се стреми кон постојано зголемување на својот асортиман, квалитетот на производите, инвестирањето во човечки ресурси за квалитетна услуга и љубезен однос со купувачите, инвестирање во трговски капацитети за поголема комфорност на нашите ценети потрошувачи. Ориентираност кон постојано усовршување и модернизирање на своето работење по примерот на светските трговски центри, непосредно се стекнува со епитетот на еден од лидерите во својата област. АЛФИ БИ КОМПАНИ, своето идно работење се стреми да го насочи кон проширување на своите капацитети, поголем пласман на домашниот и странскиот пазар и поголема општествена и социјална вклученост.
  • Contact Person Name:Младен
  • Address:Индустриска зона б.б., нас.Карпош
  • Telephone #:031445210
  follow this companycontact sellerall products
  Rating:
  4.1 of 5.0 (7 ratings total)
  070/287-777

  shopping assistance