00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Троседот Принцес


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Со можност лев или десен во следниве бои: Лила+Бела кожа, Брж+Кафеава кожа, Црн+Бела кожа. * Дневен тросед, погоден за големи станови * Габаритни димензии: L305 B203 H85 * Површина за спиење: 240х120 * Тросед е со две фиоки * Фиока за ќебиња го покренува механизам со гасен амортизер * Покренува механизам на површината за спиење - тип клик-клак * Ткаенина неткаен текстил * Еко кожа * Височина на дунапрена на седиштето 14см., Густина Т = 25 * Опкована (клинци, спајалици, завртки, шарки), фазер, МАП (врвен квалитет) * Засилени клучни места, што го прави каучот одржлив при оптоварување од клиенти со прекумерна тежина. ВНИМАНИЕ: троседот е ранлив од повреди при транспорт и пренос по скалите. Сите клиенти се повикуваат на внимателен транспорт и пренос. Каталог www.issuu.com/quantum.leap
 • Availability:On Order
 • Place of Origin:Canada
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Quantum Leap

  • Company introduction:Shipment, Internacional and local transport with ADR,licenses and certificates, and please! if we can co-operate with any goods and any parcel in the limit of capacity of vehicle Would be grateful.
  • Contact Person Name:Дани
  • Address:ul.Venjamin Machukovski br.22/3-8
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:00 389 78 347 086
  • Telephone #:00 389 2 243 9490
  • Year registered:2009
  • Geo Location:Show  070/287-777

  shopping assistance