00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Glass holder - GHOST


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Universal glass holder. Easily mounted under the hanging elements, suitable for glasses with standard 25mm diameter and thickness of the base to 35mm. Made of transparent methacrylate with steel handles. Standard capacity: 4 glasses.
 • Category:Kitchens
 • Availability:In Stock
 • Seller:Vitrina
 • Place of Origin:Italy
 • company profile

  Vitrina

  • Company introduction:Витрина е создадена да биде креативно место, во јадротот на Скопје, за инспирација и реализација на креативноста на Архитектите и Дизајнерите на уникатни ентериери од висока класа и проекти со поголем обем. Витрина е проект во кој се застапени 25 Европски добавувачи, производители на Високо квалитетни и екслузивнни материјали за производство на мебел и оплеменување на просторот. Премиум Изложбен простор, во Градскиот Трговски Центар, на прв кат од страната на жена парк, во кој се наоѓа лагер колекцијата, простор кој нуди можност за одржување на средби со Вашите инвеститори, близок контакт со материјалите и Конференциска просторија, во која, по договор, би можеле да се изврши сооодветна презентација на Вашите проекти. Системот на производи кои Витрина го застапува е дефиниран со следните карактеристики: Квалитет, уникатност, долготрајност и висока естетика.
  • Contact Person Name:Наде, Гоце
  • Address:ГТЦ кат 1 лам.6 лок.301
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023231224
  • Geo Location:Show  023231224

  shopping assistance