00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Тил-столица Марс

38%save

Тил-столица Марс

Address for delivery

First & Last Name (for delivery)
Telephone number for contact
Street
City
Notes for delivery
Price with VAT:

13000.0 MKD 8000 MKD
Quantity: -+

Delivery:
Payment:


* Free Delivery

Delivery within 1-2 work days. Free delivery for Macedonia.

MarketKonekt guarantees a 100% protection for the buyers. If the product does not correspond to the presentation we offer a refund. Read more.


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Sections:Black Friday
 • Product Description:Столица Марс (плава,кремова и црвена - количините се ограничени)
  Материјал : Пластика со алуминиумски ногари
  Димензии :
  -столица - ширина = 60см ; длабочина = 55см ; висина = 80см

 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Turkey
 • Minimum Order Quantity:4
 • оцени од корисници
  company profile

  De-Ni Furniture (De-Ni mebel)

  • Company introduction:ДЕ НИ Мебел денес е препознатлив бренд во Р. Македонија. Основана во 1993 година до денешен ден се трудиме да бидеме уникатни и квалитетни. Тоа е нашиот мотив да бидеме присутни низ цела Македонија и полека да не препознаваат и надвор од нашите граници. За нејзините потреби работат две фабрики односно 93 ДЕ НИ Компани за тапациран мебел која се наоѓа во Прилеп со површина од 9500м2 и СТОЛИЧАРА ДЕ НИ за производство на дрвени столици и маси лоцирана во Македонски Брод на површина 7500м2. Поголемиот дел од производството е наменето за Б2Б партнери односно хотели, ресторани, кафе барови, клубови итн. Производите се со проверен квалитет, кои ги задоволуваат и највисоките стандарди. Големиот подем и успех на нашата компанија е потврда за високиот квалитет на нашите производи.
  • Contact Person Name:Златески Тони
  • Address:Октомвриска 1/1
  • City:Prilep , Macedonia
  • Telephone #:048413970
  • Fax #:048413912
  • Geo Location:Show
  follow this companycontact sellerall products
  Rating:
  5.0 of 5.0 (1 ratings total)

  38%save
  Retail Price - VAT Included:3.250 MKD 2.000 MKD

  Тил-столица Марс

  37%save
  Retail Price - VAT Included:11.200 MKD 7.000 MKD

  Тил-столица Марс

  37%save
  Retail Price - VAT Included:2.800 MKD 1.750 MKD

  Тил-столица Марс

  38%save
  Retail Price - VAT Included:3.250 MKD 2.000 MKD

  Тил-столица Марс

  38%save
  Retail Price - VAT Included:3.250 MKD 2.000 MKD

  Тил-столица Марс

  38%save
  Retail Price - VAT Included:13.000 MKD 8.000 MKD

  Тил-столица Марс
  070/287-777

  shopping assistance