00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

PLAY PEN & CRIB MILA CHIPOLINO

PLAY PEN & CRIB MILA CHIPOLINO

Address for delivery

First & Last Name (for delivery)
Telephone number for contact
Street
City
Notes for delivery
Price with VAT:

5670 MKD
Quantity: -+

Delivery:
Payment:


* Free Delivery

Delivery within 1-2 work days. Free delivery for Macedonia.

MarketKonekt guarantees a 100% protection for the buyers. If the product does not correspond to the presentation we offer a refund. Read more.


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:Пожелна за новороденчиња и деца со тежина до 15 kg. Второ ниво со душек – пожелно за помали бебиња. Подлога за повивање со појас, кој не дозволува на бебето да се преврти. Страничен отвор за лесен достап и на поголемо дете. Музичка играчка за креветчеДве тркалца со сопирачки за лесно придвижување. Странична преграда за аксесоари. Лесна за склопување и расклопување. Ранче за пренесување. Допoлнителни аксесоари: душек, вибрации (се продаваат одделно)Произведена во согласност со Европските Стандарди EN716 со 100% безопасни материјали. Димензии: Должина - 125 см/ Ширина - 65 см. При нарачка изберете боја.
 • Availability:In Stock
 • оцени од корисници
  company profile

  Andrej Kompani

  • Company introduction:За насмевката на вашите најмили, да биде присутна во секое време ние ја имаме тајната повеке од 15 години,повелете во Андреј Компани!
  • Contact Person Name:Баже
  • Address:Ванчо Прке бб
  • Post Code:2000
  • City:Stip , Macedonia
  • Cell Phone #:070222235
  • Telephone #:032304235
  • Fax #:032386235
  • Year registered:1998
  • Total employees:25
  • Geo Location:Show
  follow this companycontact sellerall products
  Rating:
  5.0 of 5.0 (5 ratings total)

  Retail Price - VAT Included:5.880 MKD

  PLAY PEN & CRIB YASMIN CHIPOLINO

  Retail Price - VAT Included:7.560 MKD

  PLAY PEN & CRIB BELLA CHIPOLINO

  Retail Price - VAT Included:5.940 MKD

  PLAY PEN & CRIB SAHARA CHIPOLINO

  Retail Price - VAT Included:4.590 MKD

  PLAY PEN & CRIB SIENNA CHIPOLINO

  Retail Price - VAT Included:4.320 MKD

  PLAY PEN & CRIB CAPRI CHIPOLINO

  Retail Price - VAT Included:5.670 MKD

  PLAY PEN & CRIB CASABLANCA
  02/3177-888

  shopping assistance