00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Florida Mobel

  • Company introduction:Фабриката за Мебел „ФЛОРИДА МЕБЕЛ“ е основана во 1999 година. Од тогаш се до денес нашата главна цел е постигнување на усовршеност и создавање доверба кај нашите клиенти. Постепеното проширување на компанијата и наспроти потешкотиите на времето зборува за постигнување на целите nа кои сме посветени од самиот почеток. Нашиот перформанс се основа на тимската и професионалната работа со посветеност и високиот квалитет. Кај нас секој дизајн е со висок квалитет на убавина и функционалност, создадени за да гарантираат доверба. Многубројните комбинации, разните стилови, бои и вашите барања за специфична функционалност, се само неколку од работите за кои ние сме среќни да ги исполниме за вас. Нашите понуди се сретнуваат со многубројните и различностите на вашите барања, според стилот на живот и вашето задоволство. Преку компјутерскиот дизајн ние ви нудиме дизајн на сите производи кои се изработуваат по нарачка, и на тој начин се постигнува усогласување меѓу вашиот вкус и нашите идеи. Долгата традиција на присуство на пазарот како и разните сертификати за висок квалитет, им донесе на Фабриката за мебел Флорида едно многу специфично место во пазарот на мебел. Освен продажбата на големо низ целата територија на Македонија, Флорида Мебел, своите производи ги има изложено и во својот салон за мебел во село Лешок, Тетово. Нашата визија е секогаш да сме во постојан раст и развој за да постигнеме повисоки стандарди. Задоволството на нашите клиенти е мотивација за нас. „Флорида Мебел“, таму каде што сонот ја допира реалноста.
  • Contact Person Name:Florida Mobel
  • Address:Дреновец 35
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Telephone #:070321296

Images

Logo

Other

Company profile complete56.25%
Number of products17
Member since07 Jul, 2016
Last activity11:49:18 , 07 Nov, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance