00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

De-Ni Furniture (De-Ni mebel)

  • Company introduction:ДЕ НИ Мебел денес е препознатлив бренд во Р. Македонија. Основана во 1993 година до денешен ден се трудиме да бидеме уникатни и квалитетни. Тоа е нашиот мотив да бидеме присутни низ цела Македонија и полека да не препознаваат и надвор од нашите граници. За нејзините потреби работат две фабрики односно 93 ДЕ НИ Компани за тапациран мебел која се наоѓа во Прилеп со површина од 9500м2 и СТОЛИЧАРА ДЕ НИ за производство на дрвени столици и маси лоцирана во Македонски Брод на површина 7500м2. Поголемиот дел од производството е наменето за Б2Б партнери односно хотели, ресторани, кафе барови, клубови итн. Производите се со проверен квалитет, кои ги задоволуваат и највисоките стандарди. Големиот подем и успех на нашата компанија е потврда за високиот квалитет на нашите производи.
  • Contact Person Name:Златески Тони
  • Address:Октомвриска 1/1
  • City:Prilep , Macedonia
  • Telephone #:048413970
  • Fax #:048413912
  • Geo Location:Show
follow this companycontact sellerall products
Rating:
5.0 of 5.0 (2 ratings total)

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete65.62%
Number of products26
Member since30 Mar, 2012
Last activity00:15:02 , 09 Jul, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance