00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

ШПОРЕТ НА ЦВРСТО ГОРИВО СО ФУРНА, ALFA TERM


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Шпорет за етажно греење на цврсто гориво, со фурна. Моќност: 23kw, 27kw. Производител:"ALFA-PLAM" A.D. Srbija
 • Availability:In Stock
 • Seller:Valving
 • Place of Origin:Serbia
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Valving

  • Company introduction:ВАЛВИНГ е фирма која се занимава со увоз, продажба и монтажа на опрема за греење и водовод како и чешми и галантерија за бањи. На пазарот нудиме оптимални решенија а тоа значи добар производ или услуга со прифатлива цена. Со оваа проблематика се занимаваме 15 години, а “задоволен“ муштерија е наша главна цел и мото во работењето.
  • Contact Person Name:Valving
  • Address:Скупи 22/2
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:078404757
  • Telephone #:023091100
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:90.000 MKD

  КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ, COMMO COMPACT 23 ...

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  ALFA PLAM ALFA TERM 27

  Retail Price - VAT Included:83.000 MKD

  КАМИН НА ПЕЛЕТИ, COMMO 21 – ALFA PL ...

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Алфа Терм 20

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Solid fuel cooker Alfa-term
  023091100

  shopping assistance