00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

GLASSDYM - Doctor for chimneys

20%save

GLASSDYM - Doctor for chimneys

Address for delivery

First & Last Name (for delivery)
Telephone number for contact
Street
City
Notes for delivery
Price with VAT:

500.0 MKD 400 MKD
Quantity: -+

Delivery:
Payment:


* Delivery price is 160 MKD

Delivery within 1-2 work days. The price of delivery varies depending on the chosen method of delivery. Click on make an order to get the total price.

MarketKonekt guarantees a 100% protection for the buyers. If the product does not correspond to the presentation we offer a refund. Read more.


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:За чистење на ќумбиња, печки, камини и котли. Совршено решение за проблемите со чистење на недостапните чадоводни канали како и котлите за парно греење. Чистењето се одвива по хемиски пат. Затоа неговото користење не е опасно. Не предизвикува корозија, не е експлозивен и е многу успешен! Лесно се употребува - дозирањето е по кесичка од 50gr, се распалува грејното тело и откако и оџакот добро ќе се загрее, се става кесичката во оганот, се затвара вратата од грејното тело и тоа е се! Постапката се повторува неколку пати во текот на грејната сезона.

  Пакувањето содржи 10 кесички x 50gr = 500gr. GLASSDYM - Doctor го чисти вашиот оџак и ако редовно се користи, оџакот ќе се одржува во добра кондиција, нема да се запушува. Тоа го подобрува согорувањето во грејното тело поради подоброто влечење. Ги чисти ѕидовите на грејното тело со што се зголемува топлопроводливоста, а со тоа се зголемува и ефикасноста на грејното тело. Поради подоброто согорување од чистиот оџак ќе допринесете за помало сечење на дрвата, а со тоа и почиста животна средина! А да не заборавиме, помалку изгорено дрво, поголема е и вашата заштеда!
 • Availability:Contact
 • Place of Origin:EU
 • Minimum Order Quantity:1
 • оцени од корисници
  company profile

  Agens + Kamini

  • Company introduction:Agens + is a leading company in the region for sales, design and construction of fireplaces and chimneys. Thanks to the closely specialized field in which we work, we managed to achieve high success in terms of design and quality. We invite you to see our content with the hope that you will have a beautiful fireplace that will enchant with its unique appearance and exceptional practicality and efficiency.
  • Contact Person Name:Андреја Додов
  • Address:Владимир Комаров 1-а/4
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:+38971332265
  • Telephone #:00 389 (0) 2 2467924
  • Fax #:00 389 (0) 2 2467924
  • Year registered:1999
  • Total employees:6
  • Anual sales:12000000
  • Export percentage:5
  • Geo Location:Show
  follow this companycontact sellerall products
  Rating:
  5.0 of 5.0 (2 ratings total)
  070/287-777

  shopping assistance