00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Behaton - Models

Behaton - Models

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Сити Бетон ви нуди комплетна, патентирана програма на STRAFIX SYSTEM. Клик на сликата задетален поглед на моделите на бехатони.
 • Availability:Contact
 • Seller:City Beton
 • company profile

  City Beton

  • Company introduction:Нашата компанија Ви нуди комплетирана програма на бетонска галантерија која е во можност да ги задоволува до најголема мера Вашите потреби за поплочување и декорирање на Вашите екстериери. Што се однесува на технологијата, таа е автоматизирана и приспособена за постигнување на квалитет и особини на производите кои се во согласност со новите европски стандарди од оваа област. Облиците на нашите продукти можат да формираат извонреден број на модели кои се специфични, многу интересни и сигурно Ве оставаат импресирани. Овие форми, заедно со моделите, се дел од системот којшто е познат под името Strafix Modular System. Овој систем функсионира така да сите производи, метафорички кажано, се совпаѓаат како да се една фамилија, оттука и произлегува големиот број на модели а со тоа и големиот избор што ќе го имате ако се одлучите да бидете наши партнери и потрошувачи. Оваа линија на производи, што кај нас се познати како бекатон плочки, е само една линија од нашата производствена програма. Јачината на нашите производи е МБ 45, инаку зависно од вашите потреби и нарачки таа може да стигне и на МБ 70. Понатаму, за заобиколување и комплетирање на вашите површини ви нудиме рабници и палисади со квадраста и округла форма. Каналетките се истотака дел од нашата производствена програма со ко мислиме дека е дограден нашиот производствен интегритет.
  • Contact Person Name:Решат Муслиу
  • Address:с.Горно Коњаре (Магистрала Куманово-Табановце), Куманово
  • Post Code:1300
  • City:Kumanovo , Macedonia
  • Cell Phone #:071211995
  • Telephone #:031550995
  • Fax #:031550995
  • Year registered:2005
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Curbs
  031550995

  shopping assistance