00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

City Beton

 • Company introduction:Нашата компанија Ви нуди комплетирана програма на бетонска галантерија која е во можност да ги задоволува до најголема мера Вашите потреби за поплочување и декорирање на Вашите екстериери. Што се однесува на технологијата, таа е автоматизирана и приспособена за постигнување на квалитет и особини на производите кои се во согласност со новите европски стандарди од оваа област. Облиците на нашите продукти можат да формираат извонреден број на модели кои се специфични, многу интересни и сигурно Ве оставаат импресирани. Овие форми, заедно со моделите, се дел од системот којшто е познат под името Strafix Modular System. Овој систем функсионира така да сите производи, метафорички кажано, се совпаѓаат како да се една фамилија, оттука и произлегува големиот број на модели а со тоа и големиот избор што ќе го имате ако се одлучите да бидете наши партнери и потрошувачи. Оваа линија на производи, што кај нас се познати како бекатон плочки, е само една линија од нашата производствена програма. Јачината на нашите производи е МБ 45, инаку зависно од вашите потреби и нарачки таа може да стигне и на МБ 70. Понатаму, за заобиколување и комплетирање на вашите површини ви нудиме рабници и палисади со квадраста и округла форма. Каналетките се истотака дел од нашата производствена програма со ко мислиме дека е дограден нашиот производствен интегритет.
 • Contact Person Name:Решат Муслиу
 • Address:с.Горно Коњаре (Магистрала Куманово-Табановце), Куманово
 • Post Code:1300
 • City:Kumanovo , Macedonia
 • Cell Phone #:071211995
 • Telephone #:031550995
 • Fax #:031550995
 • Year registered:2005
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete71.88%
Number of products4
Member since23 May, 2012
Last activity00:15:02 , 24 Apr, 2017
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance