00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Перика VIVA - колекција Hairpower

Перика VIVA - колекција Hairpower

Address for delivery

First & Last Name (for delivery)
Telephone number for contact
Street
City
Notes for delivery
Price with VAT:

5200 MKD
Quantity: -+

Delivery:
Payment:


* Free Delivery

Delivery within 1-2 work days. The price of delivery varies depending on the chosen method of delivery. Click on make an order to get the total price.

MarketKonekt guarantees a 100% protection for the buyers. If the product does not correspond to the presentation we offer a refund. Read more.


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:VIVA -колекција Hairpower
  Елегантна свежина во класичен стил. Докажан изглед. Материјал: Периката е изработена од 100% синтетичко влакно.
  Машинска изработка.
  Достапна во 14 бои.
 • оцени од корисници
  company profile

  Medikus Help - Zena centar (Medikus Help - Woman center)

  • Company introduction:Во нашиот Жена Центар, во пријатна и топла атмосфера, со асистенција на обучен кадар, жената ќе може да го проба и точно да го одбере потребното помагало. Екстерни градни протези , ортопедски градници, ортопедски костими за капење, ракавици за лимфедема, перики, турбани, чешли и др. Единствено во Македонија, на голема радост на жените - сѐ на едно место, во Жена центарот на Медикус Хелп. Нашата цел е да посветиме должно внимание на потребите на жената, да поразговараме за можностите, да го одбереме потребното помагало. Искрено се надеваме дека ќе дадеме мал удел во враќањето на самодовербата и ќе бидеме причина за насмевка на лицето.
  • Contact Person Name:Радмила
  • Address:Бел Камен 7
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:++38970346443
  • Telephone #:02/3130015
  • Geo Location:Show  070/287-777

  shopping assistance