00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

SNAIL PERFECTION Hand cream 75ml


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:Ефикасно средство за регенерирање на кожата на рацете. Екстракт од полжави ја потпомага хидрацијата, омекнува и ги забавува процесите на стареење.

  НЕ СОДРЖИ ПАРАБЕНИ!
  75 мл
 • Category:Skin Care
 • Availability:In Stock
 • оцени од корисници
  company profile

  Refan - Remi Pan

  • Company introduction:Единствен овластен застапник за РЕФАН за подрачјето на Р.Македонија
  • Contact Person Name:Александра
  • Address:бул. Кузман Јосифовски Питу бр.26 лам.1 лок.8
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:+38922460186
  • Year registered:1997
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:396 MKD

  SNAIL PERFECTION Body Cream 200ml

  Retail Price - VAT Included:393 MKD

  SNAIL PERFECTION Day Face Cream 30m ...

  Retail Price - VAT Included:393 MKD

  SNAIL PERFECTION Night Face Cream 3 ...

  Retail Price - VAT Included:393 MKD

  SNAIL PERFECTION Face Serum 25ml

  15%save
  Retail Price - VAT Included:1.771 MKD 1.505 MKD

  SNAIL PERFECTION Комплет за нега на ...
  070/287-777

  shopping assistance