00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Зимзелено растение Хамаеципарис Елвуди (Chamaecyparis Elwoodii)

Зимзелено растение Хамаеципарис Елвуди (Chamaecyparis Elwoodii)

Address for delivery

First & Last Name (for delivery)
Telephone number for contact
Street
City
Notes for delivery
Price with VAT:

250 MKD
Quantity: -+

Delivery:
Payment:


* Delivery price is 150 MKD

Delivery within 1-2 work days. The price of delivery varies depending on the chosen method of delivery. Click on make an order to get the total price.

MarketKonekt guarantees a 100% protection for the buyers. If the product does not correspond to the presentation we offer a refund. Read more.


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:Хамаеципарис Елвуди (Chamaecyparis Elwoodii) во саксија бр.13 и има моментална висина од 60 см. Ова растение спаѓа во зимзелени спорорастечки растенија со понизок раст. Максималната височина што може да ја достигне е 3м, широчина 0,8-1м. Расте по 15цм во една вегетација. Има нежни, сино-зелен, многу нежни иглици и без дополнително кроење постигнува компакта купеста форма. Многу е распостранет кај нас бидејќи добро ја поднесува нашата клима и е едено од најмногу продаваните зимзелени растенија. Се препорачува да се насади во мали дворови односно на место каде е ограничен вегетативниот простор. Како младо растение може да се посади во саксија или жардињера.
 • Availability:In Stock
 • оцени од корисници
  company profile

  Green Planet

  • Contact Person Name:Теодора
  • Address:бул.Илинден 88
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02 3067747
  • Fax #:02 3067714
  • Geo Location:Show  070/287-777

  shopping assistance