АРМИРАН ПОЛИЕТИЛЕН

АРМИРАН ПОЛИЕТИЛЕН


ПРОФИЛ НА КОМПАНИЯТА

ПОЛИМЕРСТРОЙ АД

 • Описание на фирма : Производство на оранжерии с полиетиленово покритие.
 • Име на лице за контакт : Маргрет Ковачева
 • Адрес : София, ул. Буземска No 2
 • Пощенски код : 1618
 • Град : София , България
 • Телефон : 0035928556179
 • Факс номер : 029555722
 • Година на регистрация : 1990
 • Геолокация : Покажи

СХОДНИ ПРОДУКТИ В БЪЛГАРИЯ

СХОДНИ ПРОДУКТИ В МАКЕДОНИЯ

Find the product that you need
ZEOFIT - improves soil structure
Незагадена почва, здрав производ; Деконтаминатор; Регулатор на PH вредност; Подобрувач на водно-воздушен режим на почвата; Неопходен за еколошко производство; Го зголемува абсорбтивниот комплекс на почвата; Ја намалува употребата на ѓубрива. Зеолит.
Paulownia Bellissima - seedlings and buyout
Пауловнија е листопадно дрвенесто растение, со потекло од југоисточна Кина. Тоа е најбрзо растечко дрвенесто растение. Paulownia Bellissima е хибрид добиен со вкрстување на Paulownia Еlongata и Paulownia Fortunei, а потоа добиениот хибрид е уште еднаш вкрстен со Paulownia Еlongata. Поради ова двојно вкрстување, Paulownia Bellissima е супериорна во однос на сите останати сорти пауловнии, затоа што во себе ги има најдобрите карактеристики од двете сорти: отпорност на екстремни услови на ниски и високи температури (од -25 до +40°С), брз раст и квалитетна дрвна маса со универзална примена. Уште во првата година достигнува височина околу 7 m, а при оптимални услови годишно расте 3-4 cm во дијаметар. За 8 до 9 години од садењето, достигнува 15 до 20 m височина и од едно дрво може да се добие до 1 м3 најквалитетна дрвна граѓа. На местото на отсеченото дрво израснува ново, без потреба од повторно садење! Дрвото е два пати полесно од дабот. Иако е многу лесно, истовремено е и многу цврсто, отпорно на виткање, кршење и деформации. Има најдобар сооднос цврстина/тежина, што го прави незаменливо во бродоградбата и авио-индустријата, се користи за изградба на куќи, за мебел, за изработка на штици за сурфање, детски играчки и др. Многу малку задржува влага (до 10-12%). Светло е и добро се бои. Структурата на дрвото е многу фина, површината е глатка како свила, без чворови. Отпорно е на вода и има неверојатна резонанција, што го прави мошне ценето и барано при изработка на музички инструменти. Овој хибрид се засадува по шема 4х4 или 5х5 метри. Ако има повеќе простор помеѓу дрвјата, тогаш тие ќе имаат подебело стебло и ќе се добие повеќе дрвна маса

Zeofit For Fruit Production

Zeofit for viticulture

Zeofit for gardening


Agricultural Equipment on MarketKonekt.

СХОДНИ ПРОДУКТИ В СЪРБИЯ

Find the product that you need

Automatska pojilica za ovce i koze

kosnice

Atomizer MARYAMA MD 150DX

 • Seller : ALPINASTAR
 • Price VAT Included : 32,338 RSD

Agricultural Equipment on MarketKonekt.


ВХОД
Забравена парола?

ИНФОРМАЦИОНЕН БЛОК

Намерете каквото търсите

Само с няколко кликания на мишката. Вижте как да го направите тук
 

Продайте повече

Повече клиенти, повече продажби, по-малко разходи за маркетинг само с няколко действия. Вижте как тук.
 

Как да регистрираме фирма на MarketKonekt?

Лесно е! Вижте видеото.


Как да публикуваме продукт?

Лесно е! Вижте видеото.